ASUS je u suradnji s EKWB-om napravio najveći štand na beogradskom Games.Conu

Games.Con u Beogradu privukao je brojne izlagače, među kojima je bio i ASUS ROG. Oni su, naime, imali štand u suradnji s EKWB-om, popularnim proizvođačem vodenih hlađenja

Bug.hr srijeda, 13. prosinca 2023. u 08:32
📷 Foto: ASUS Srbija
Foto: ASUS Srbija

Nedavno se u Beogradu održao Games.Con, jedan od najvećih festivala gaminga i pop kulture u regiji, na kojem je ASUS ROG u suradnji s EKWB-om, proizvođačem vodenih hlađenja, napravio najveći štand s preko 20 aktivnosti te tako privukao velik broj posjetitelja.

Najviše pažnje privukao je kutak za SIM Racing, koji je bio opremljen Fanatecovim setom volana, DD bazom, pedalama, Next Level SIM Racing kokpitom te monitorom ROG PG49WCD. Sve to pokretalo je računalo s Intelovim Core i9-14900K procesorom, RTX 4090 GPU-om, matičnom pločom ROG Maximus Z790 Extreme, napajanjem ROG THOR 1200 Platinum II te s 32 GB DDR5 memorije.

Posjetitelji su u igrama uživali i u takozvanoj Beast igraonici koja je također bila dio štanda, a posebno zanimanje izazvao je novi Mortal Kombat. Na dijelu štanda posvećenom računalima napravljenim u suradnji između ROG-a i EKWB-a, posjetitelji su imali priliku naučiti više o vodenim hlađenjima i njihovoj estetici.

Djelić atmosfere sa sajma pogledajte u videu kojeg prilažemo u nastavku.