Hrvatski parking softver u Amsterdamu

Veliki interes za softver IGEUS i PayDo tvrtke Infoart na najvećem svjetskom sajmu prometne industrije i parkiranja u Amsterdamu

R.I. petak, 23. ožujka 2018. u 07:00

Tvrtka Infoart nastupa na najvećem svjetskom sajmu prometne industrije i parkiranja Intertraffic u Amsterdamu koji okuplja više od 30.000 stručnjaka i posjetitelja iz cijelog svijeta.

Infoart nastup na ovom sajmu vidi kao priliku za daljnju internacionalizaciju poslovanja na tržištu EU,  a ostvareni su i odlični kontakti s predstavnicima tvrtki iz Sjedinjenih Država i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Najveći interes na štandu Infoarta pokazan je za projekte realizirane u praksi s naglaskom na integracije različitih usluga i kanala prodaje putem jedinstvene IGEUS platforme.

Prezentiran je i PayDo sustav za mobilno plaćanje različitih vrsta javnih usluga (parkiranje, gradski prijevoz, ticketing),  integracija putem Profico smart parking aplikacije u gradu Splitu te ostale integracije s maloprodajnim sustavima uključujući samonaplatne uređaje.

Osim što su potencijalnim novim klijentima predstavljena vlastita softverska rješenja koja su realizirana u suradnji s tehnološkim partnerima, ovaj sajam bit će koristan i za daljnju razmjenu iskustava s  potencijalnim partnerima na novim projektima.