Procurile europske cijene za Samsung Galaxy S22 seriju pametnih telefona

Samsungova S22 serija pametnih telefona samo što nije službeno ugledala svjetlo dana, a kako se vrijeme izlaska bliži, tako sve više informacija izlazi u javnost

Matej Markovinović utorak, 25. siječnja 2022. u 06:00

Početkom veljače očekuje se da će Samsung predstaviti svoju novu liniju flagship pametnih telefona, no zahvaljujući prethodno procurjelim informacijama, gotovo ništa nije ostavljeno za maštu, pa čak ni cijene.

Naime, renomirani leaker Roland Quandt, objavio je na Twitteru potencijalne europske cijene za Samsungove nove uređaje. Sudeći prema Quandtu, južnokorejska je tvrtka uglavnom zadržala cijene S21 serije, izuzev činjenice da S22 Ultra navodno dolazi s manje RAM-a, ali po istoj cijeni kao i najjači prošlogodišnji model.

Početna verzija S22 modela koštat će 849 eura, dok će S22 Plus koštati 1.049, a „bazični“ S22 Ultra 1.249 eura. Ako je za vjerovati Quandtu, svi početni modeli dolaze s 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što će mnogi korisnici svakako pozdraviti.

Međutim, kao što je prethodno napisano, u oko upada činjenica da početna inačica S22 Ultre dolazi sa svega 8, a ne 12 GB RAM-a, kao što je to bio slučaj na S21 Ultra modelu. Na koncu valja istaknuti da još ništa nije potvrđeno, pa i dalje postoji mogućnost da će Ultra korisnici dobiti „veći dio kolača“, koji, ako se u obzir uzme cijena koju plaćaju, i zaslužuju.

Foto: MySmartPrice
Foto: MySmartPrice