Zebra Systems predstavio novo rješenje za zaštitu elektroničke pošte u oblaku

GFI MailSecurity je novo SaaS rješenje za zaštitu e-pošte koje omogućava skeniranje sve dolazne e-pošte i blokira neželjenu poštu, viruse i phishing napade

Bug.hr četvrtak, 3. prosinca 2020. u 12:39

Zebra Systems, distributer u području IT sigurnosti i zaštite podataka, predstavio je GFI MailSecurity, SaaS rješenje za zaštitu e-pošte koje omogućava skeniranje sve dolazne e-pošte i blokira neželjenu poštu, viruse i phishing napade. Ovo rješenje pruža sve prednosti usluga u oblaku, uključujući jednostavno postavljanje, lako upravljanje, brz pristup putem web portala i transparentne troškove, poručili su iz Zebra Systemsa.

GFI MailSecurity uključuje ugrađene antivirusne programe i antispam filtere koji mogu ukloniti zaražene e-mail poruke ili ih staviti u karantenu. Korisnici poštanskih sandučića imaju pristup web portalu s kojeg mogu upravljati svojim whitelist/blocklist popisima, kao i pristup karanteni za provjeru neželjene pošte, što im omogućuje izbjegavanje lažno pozitivnih rezultata.

Nebojša Stankić
Nebojša Stankić

"S novim proizvodom GFI Software ušao je u segment rješenja za oblak kako bi udovoljio zahtjevima kupaca u vrijeme pandemije koronavirusa," rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Jugoistočnu Europu u kompaniji Zebra Systems.

Predstavljen je i novi partnerski program GFI Partner Program koji će korisnicima omogućiti planiranje poslovanja, kako u lokalnim, tako i u projektima u oblaku. GFI Partner Program uključuje različite razine partnerstva s popustima i strukturom pogodnosti. Program partnerima pruža pristup jedinstvenom programu licenciranja GFI Unlimited koji mu omogućuje da klijentu ponudi do 9 komunikacijskih ili sigurnosnih proizvoda po jednoj mjesečnoj pretplati.