Huawei FreeBuds 4i u posebnoj ponudi do kraja travnja

Bežične slušalice FreeBuds 4i nude aktivno poništavanje buke i 10 sati reprodukcije, a do kraja travnja ih možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 499 kn

Bug.hr ponedjeljak, 12. travnja 2021. u 18:09

Huawei je prošloga tjedna predstavio svoje nove bežične slušalice FreeBuds 4i koje donose 10 sati reprodukcije i aktivno poništavanje buke, a sada su nam dojavili da je do kraja travnja moguće za njih iskoristiti posebnu ponudu. Kod Huawei prodajnih partnera ove bežične slušalice dostupne su po promotivnoj cijeni od 499 kn, umjesto regularne cijene od 599 kn.

Riječ je o slušalicama koje imaju opciju aktivnog uklanjanja buke (ANC). U Hrvatskoj su dostupne u crnoj i bijeloj boji.

S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva. Tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10-minutnim punjenjem.

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere, imaju "PEEK+PU" polimernu kompozitnu membranu koja pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućavajući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, njihova struktura smanjuje buku vjetra. Također nude i Awareness način rada, omogućujući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, slušalice će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada.

Ove se TWS slušalice povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija.