SteelSeries u ponudu dodao Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične igraće slušalice

SteelSeriesova Arctis kolekcija čest je izbor za igrače, koji će od sada moći izabrati i nove Arctis 7+ i Arctis 7P+ slušalice napravljene s fokusom na podršku za nove generacije konzola

Matej Markovinović ponedjeljak, 1. studenog 2021. u 12:54

SteelSeries, danski proizvođač igraće periferije, predstavio je nove bežične igraće slušalice u svojoj Arctis kolekciji – Arctis 7+ i Arctis 7P+.

Iz SteelSeriesa kažu da su se s ovim Arctis slušalicama posebno usredotočili na podršku za nove generacije konzola, no to nije jedino čime se mogu pohvaliti, pa tako ističu da im baterija traje preko 30 sati, da punjenje od 15 minuta omogućava dodatna tri sata korištenja te da imaju 2,4 GHz USB-C priključak.

Arctis 7+ Wireless

Arctis 7+ namijenjene su širokom spektru igraćih platformi i sustava poput PC-a, PlayStationa, Maca, Androida, Switcha i Oculus Questa 2. Iz tvrtke navode da će korisnicima, zahvaljujući 2,4 GHz USB-C priključku, pružiti zvuk koji gotovo nikad ne kasni. Na slušalicama se može podešavati jačina zvuka pomoću ChatMix sustava, a tu je i fleksibilni ClearCast mikrofon za voice chat.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Arctis 7P+ Wireless

Zvukom bez kašnjenja i svestranošću, mogu se pohvaliti i Arctis 7P+ Wireless slušalice, no iz SteelSeriesa ipak ističu da su one specifično dizajnirane za 3D Audio PlayStation 4 i 5 konzola. Valja istaknuti da također imaju mogućnost podešavanja jačine zvuka pomoću ChatMix sustava, kao i fleksibilni ClearCast mikrofon.

SteelSeries navodi da su oba para slušalica izrazito udobna i čvrsta, dijelom zbog čeličnog okvira, ali i elastične trake za glavu. Osim brojnih značajki, Arctis 7+ i Arctis 7P+ dijele i cijenu, pa će zainteresirani za jedan model trebati izdvojiti 199 eura.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries