Android Auto konačno ispravno prikazuje temperature

Godinu dana nakon prijave buga, Google je konačno i riješio problem oko pogrešnog prikazivanja temperatura u aplikaciji Android Auto

Stjepan Bilić utorak, 12. prosinca 2017. u 12:00

Android Auto je zgodna stvar kada se nalazite na putu, a tijekom vožnje se morate javiti na poziv, poruku ili jednostavno želite upravljati navigacijom koja je instalirana na uređaju s Android platformom. Sve navedeno možete obaviti preko tipki na upravljačkoj ploči u automobilu, glasom, ili putem zaslona osjetljivog na dodir, naravno pod uvjetom da ste vlasnik vozila novijeg datuma koji ima ugrađen taj sustav.

No, kako ništa što je čovjek stvorio nije savršeno, tako nije ni Android Auto sustav. Korisnici su još prije godinu dana (14. studeni 2016.) primijetili probleme oko prikazivanja temperature, što su uredno i prijavili Googleu. Naime, američkim korisnicima koji temperaturu iskazuju putem Fahrenheitove ljestvice, temperatura se počela prikazivati u Celzijusima, a korisnicima iz ostatka svijeta u Fahrenheitovima.

Jedno od privremenih rješenja koje je savjetovao Google bilo je brisanje cache memorije, ali nije bilo previše od koristi. Srećom, iznenada kada se većina korisnika već navikla na suživot s bugom, Google je ničim izazvan 8. prosinca 2017. godine izdao zakrpu koja ga je kako kažu riješila.

Google navodi kako je zakrpa dostupna za sve inačice aplikacije, ali ipak savjetuju da korisnici svoje uređaje nadograde na najnoviju inačicu. Više o ovoj, godinu dana dugoj temi, možete pronaći ovdje.BT zvučnik

MARSHALL Acton II

Snažan zvuk uz klasičan izgled, analogne kontrole zvuka, funkcija više hostova, 50-20.000Hz, 30W digitalno pojačalo.

1.899 kn Kupi