IDEA KNOCKOUT 2019: Tehnološkom idejom osvojite put u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2020

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija!

Dragan Petric srijeda, 24. travnja 2019. u 18:30

Nakon velikog uspjeha prijašnjih pet Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio ove godine upriličiti šesto izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2019 tako će se održati 26. rujna 2019. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2020, plaćene vožnje Uberom tijekom boravka u Americi, te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Prošlogodišnji pobjednici Idea Knockouta, tim Orqa iz Osijeka
Prošlogodišnji pobjednici Idea Knockouta, tim Orqa iz Osijeka

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2019 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2020.

Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2019 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2020. U nastavku pogledajte galeriju fotografija s nastupa prošlogodišnjih pobjednika u Las Vegasu...

Idea Knockout 2019 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Algebra, Uber i HUB385.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 26. rujna 2019. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2020 održat će se od 7. do 10. siječnja 2020. u Las Vegasu u SAD-u.

Kratki video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte u nastavku:

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2020 i postanite globalna poduzetnička zvijezda!

Dojmove prošlogodišnjih pobjednika o putovanju u Ameriku te nastupima na Idea Knockoutu 2019 i CES-u 2020 pogledajte u nastavku: