Simpa Hibrid – božićna kombinacija pretplate, bonova i mobilnog uređaja

U ovogodišnjoj božićnoj ponudi korisnici Simpa Hibrida mogu doći do novog Huawei Y6 (2018) uređaja za 25 kuna mjesečno

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u 18:06

Od 1. prosinca svim korisnicima Simpa Hibrid tarife, uz sve što im već sada omogućuje, Simpa u božićnoj ponudi predstavlja i novi Huawei Y6 uređaj – po cijeni od 25 kuna mjesečno. Riječ je o prvoj ponudi na tržištu koja korisniku omogućava kupovinu mobilnoga uređaja bez potpisivanja ugovorne obveze i pri tome garantira potpunu kontrolu troškova.

Simpa Hibrid tarifa ono najbolje iz opcija na bonove spaja s onim najboljim iz opcija na pretplatu. Korisnik Hibrid tarife ima zagarantiran fiksni mjesečni račun u iznosu od 109 kuna unutar kojih može birati na što će potrošiti 6000 jedinica – na pozive, SMS poruke ili megabajte. Ukoliko mu pak zatreba još, ima mogućnost nadoplatiti račun bonom te nadalje sam kontrolirati svoje daljnje troškove.

Uz to, Hibrid tarifa sada omogućava korisnicima kupovinu novog mobilnog telefona Huawei Y6 na rate. Tako korisnik Simpa hibridne tarife ima zagarantiran fiksni račun u iznosu od 134 kn u kojemu je uključen i iznos rate za mobilni telefon te tako svoje troškove drži pod kontrolom, poručili su danas iz HT-a.