Iskon predstavio novu proljetnu ponudu za filmofile

Iskon Internet je danas predstavio svoju novu proljetnu ponudu, čiji akcijski paket će se najviše svidjeti ljubiteljima filmskih sadržaja

Sandro Vrbanus utorak, 10. ožujka 2020. u 12:28

Iskon Internet je danas predstavio svoju novu proljetnu ponudu. Do 31. ožujka, kažu, traje akcija na pakete interneta i televizije. Njihova je trenutačna cijena 229,90 kuna (umjesto dosadašnjih 279,90 kuna), uz što korisnici za dodatnih 19 kuna mjesečno mogu odabrati i veliki Filmski paket kanala sa Snimalicom.

Ako odaberu Filmski paket, Iskonovci dobivaju 100 kanala, od čega je čak 30 tematskih filmsko – dokumentarnih. Pretvorimo li ih u konkretne emitirane sadržaje, dolazimo do brojke od čak 1.200 filmova, 3.000 serija te 1.000 dokumentaraca koji će tjedno biti na raspolaganju.

Pametni Iskon.TV

Uz internet brzine do 100 Mbps i mnoštvo sadržaja za filmofile, Iskonovci će moći besplatno koristiti pun potencijal naprednog i inteligentnog Iskon.TV-a, koji na zaslon televizora (zasad jedini u Hrvatskoj) donosi iskustvo naprednog digitalnog streaming servisa.

Konkretno to znači da, svaki put nakon pritiska tipke 0 na daljinskom upravljaču, gledatelj dolazi na početni zaslon s personaliziranim preporukama sadržaja koji ga zanimaju ili bi mu se tek mogli svidjeti. Algoritam, na kojem se u Iskonu kontinuirano radi u suradnji s Google partnerima, raspoznaje i doba dana u koje se u kućanstvu prate pojedine vrste sadržaja. Primjerice, mladoj obitelji će (nakon što u kratkom roku nauči obrasce biranja) prijepodne sugerirati nove epizode Peppe Pig, a navečer novi dobar triler ili akcijski film za roditelje.

Osim osobnih preporuka, na početnom se zaslonu TV sadržaji mogu pregledati i prema kategorijama, pa se vrlo lako dolazi do popisa trenutno dostupnih komedija, dokumentaraca ili kulinarskih emisija i drugih sadržaja, bez obzira na kanal na kojem se prikazuju.