Od sada više megabajta, SMS-ova i minuta u Simpa Glanc opcijama

Simpa Glanc opcije po novome sadržavaju nešto više jedinica za razgovore, slanje SMS-ova i surfanje, uz isto tako nešto više cijene

Bug.hr srijeda, 24. travnja 2019. u 18:15

Od 24. travnja Simpa korisnici mogu uživati u još više megabajta, minuta i SMS-ova u Glanc opcijama, poručuju danas iz Hrvatskog Telekoma. Naime, Veliki Glanc od danas sadrži čak 6000 megabajta, Srednji Glanc također 1000 megabajta više no što je to bilo do sad, te dodatno više minuta za razgovore, dok korisnici Malog i Najmanjeg Glanca imaju na raspolaganju čak dvostruko više internetskog prometa uz dodatno povećanje broja jedinica minuta i SMS-ova.

Tako će svi Simpa korisnici, ali i oni koji će to tek postati, uz za 10 kuna povećane mjesečne naknade za navedene opcije moći komunicirati i dijeliti, uploadati i downloadati još više sadržaja.

Nove Glanc opcije koštat će 34, 44, 64 ili 84 kune

Simpa korisnici mogu i dalje određenu količinu bilo koje od navedenih jedinica prijateljima ili članovima obitelji. Radi se o opciji Prebaci Glanc koja jedina na tržištu omogućava dijeljenje jedinica između korisnika.

Uz ove pogodnosti koje Simpa nudi, tu je i surfanje na mreži Hrvatskog Telekoma – dobitnici triju certifikata P3 – Best in Test za najkvalitetniju mobilnu mrežu u Hrvatskoj i jednu od deset najboljih u čitavom svijetu. Još jedna prednost za Simpa korisnike kao članove HT obitelji jest i mogućnost aktivacije besplatnog gigabajta u Moj Telekom aplikaciji prilikom svake reaktivirane opcije Veliki Glanc. Tako svaki korisnik ove aplikacije i Velikog Glanca može surfati uz čak 7000 megabajta po aktivaciji.