MAXtv nastavlja s emitiranjem N1 i Sport Kluba

U sklopu usluge MAXtv Hrvatskog Telekoma, korisnici mogu gledati sportske kanale iz skupine Sport Kluba, news kanal N1 te ostale kanale United Media grupe, kao i Arena Sport

Sandro Vrbanus petak, 23. srpnja 2021. u 19:18

Hrvatski Telekom objavio je da je, uz ranije produženu suradnju s Arena Sportom, produljen i ugovor o suradnji s United Mediom. Time sportski, informativni i zabavni kanali UM-a nastavljaju biti u MAXtv ponudi tijekom sljedećih 13 mjeseci.

Podsjetimo, kanali United Media grupe, najatraktivniji od kojih su Sport Klub i informativni kanal N1, ranije ove godine prestali su se emitirati kod operatera A1, zbog zavrzlame oko ugovora i u konačnici raskida suradnje. Potom je Telemach, u vlasništvu United Medie, putem partnera u Hrvatsku donio EON, OTT streaming uslugu na kojoj se mogu pratiti svi njihovi kanali, a sada je objavljeno i kako će njihov paket ostati u ponudi Hrvatskog Telekoma.

I Arena Sport i Sport Klub

U sklopu suradnje s Arena Sportom, korisnici MAXtv-a od ranije mogu gledati prijenose UEFA Lige prvaka, UEFA Konferencijske lige, talijanske Seria A, francuske Ligue 1, 1. HNL, od sezone 2021/2022 i španjolske La Lige te portugalske Primeira lige, a od sezone 2022/2023 i engleske Premier League. Uz nogometne sadržaje, korisnici MAXtv-a također mogu gledati i ostale sportske sadržaje poput NBA, te nacionalnih i regionalnih košarkaških i rukometnih natjecanja.

Produljenjem ugovora o suradnji s United Mediom gledatelji će moći na MAXtv-u gledati i Sport Klub kanale te ostale UM kanale iz dosadašnje redovne ponude.