U Hrvatskoj je konačno stigao EON, popularan OTT televizijski i video streaming servis United Grupe

Over-the-Top usluga United Grupe omogućuje gledanje svih dostupnih kanala i video-naslova svakome, bez obzira na to kojeg operatera koristite za internetski link. Cijena usluge starta od 49 kuna...

Dragan Petric četvrtak, 24. lipnja 2021. u 12:48

EON, jedna od najpopularnijih OTT platformi u jugoistočnoj Europi - iza koje stoji United Grupa - stigla je u Hrvatsku s velikom ponudom domaćih i međunarodnih televizijskih programa te on-demand video sadržaja, poput serija i filmova, namijenjenih streamingu. Posebnost EON-a je što gledanje takve kombinacije sadržaja nudi gdje god se korisnici nalazili, neovisno o pružatelju internetske usluge.

EON se može isprobati uz 30 dana besplatnog korištenja.

"Predstavljanje platforme EON u Hrvatskoj znači da su sportski kanal Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 ponovno dostupni gledateljima u cijeloj zemlji, zajedno s portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport", stoji u priopćenju koje smo primili povodom dolaska EON-a u Hrvatsku. 

"EON se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija, mogućnošću gledanja više od 160 televizijskih i radijskih kanala do sedam dana unatrag – uključujući 80 kanala u HD-u – te mobilnom aplikacijom koja korisnicima omogućava da sav sadržaj gledaju bilo kada i bilo gdje, neovisno o pružatelju internetskih usluga. To ga čini jednostavnim za korištenje, a istodobno pruža nevjerojatno iskustvo gledanja", navodi se dalje u priopćenju. 

U Hrvatskoj su dostupna tri paketa EON-a, ovisno o količini TV programa i dostupnog video sadržaja.

  • EON START TV stoji 49 kuna mjesečno i nudi 60+ televizijskih kanala te 3.000+ video naslova, uključivši nacionalne kanale, N1 i Sport Klub kanale.
  • EON FULL TV za 89 kuna mjesečno nudi 150+ kanala, 6.000+ video naslova te dodano na EON START TV paket još i Eurosport, FOX, Nickelodeon, Disney, Discovery, National Geographic, 24 Kitchen, MTV i druge kanale. 
  • EON PREMIUM TV za 169 kn mjesečno nudi 160+ kanala, 19.000+ video naslova te dodano na EON FULL TV paket još i HBO, Cinestar Premiere te Pickbox VOD sadržaje. 

Uz desktop i mobilnu verziju aplikacije, EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV te EON Smart Boxa, koji omogućuju sportski način gledanja sa statistikom događaja i personaliziranim profilima, uključujući dječji način gledanja te postavke osobnih preporuka.

Pružatelj EON-a je austrijska tvrtka Solford Alpine GmbH, s kojom je Telemach Hrvatska sklopio ugovor o partnerstvu zahvaljujući kojem se korisnici mogu pretplatiti na EON putem internetske stranice (www.eon.tv) ili prodajnih kanala Telemacha Hrvatska, u Telemachovim trgovinama ili telefonskim pozivom na broj korisničke podrške.

“Ponosni smo što smo partneri s tvrtkom Solford Alpine, koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatsku. Ovo je još jedan korak naprijed za Telemach i dokaz kako naša transformacija pomaže da bolje služimo korisnicima. Pozivamo sve da posjete Telemachove trgovine diljem zemlje kako bi uživo doznali sve što EON nudi”, rekao je izvršni direktor Telemacha Hrvatska Adrian Ježina.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi