Uber stiže u Slavoniju: u Osijeku od danas dostupan Uber X

Nakon Zagreba, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika i Istre, Uber je proširio svoje usluge na područje Osijeka

Sandro Vrbanus srijeda, 4. prosinca 2019. u 22:16

Uber je od danas dostupan i u najvećem gradu istočne Hrvatske – Osijeku. Svim Osječanima i Osječankama te turistima koji posjećuju Osijek na raspolaganju je osnovna usluga UberX.  Osijek je prvi slavonski grad u kojem je Uber ponudio svoje usluge, čime je dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj, nakon što je Uber od ranije prisutan na područjima Zagreba, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika i Istre.

Popust uz promo kod

Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15 kuna na prve dvije vožnje. Kako biste iskoristili besplatne vožnje potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “Plaćanje” unijeti poseban promo kod “UberOsijek”. Promo kod vrijedi samo za područje Osijeka.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što smo svoju uslugu proširili i na istok Hrvatske. Slavonija je regija s velikim brojem potencijalnih korisnika, a sigurni smo da će naš dolazak dodatno smanjiti korištenje privatnih automobila, kao što je bio slučaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj", rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Cijena za start vožnje usluge UberX u Osijeku stoji 6 kn, a minimalni iznos vožnje je 13 kn. Naknada po kilometru vožnje iznosi 3,60 kn, dok je cijena po minuti vožnje 0,60 kn.