Uz taksi prijevoz Bolt od sada nudi i prijevoz paketa

Bolt, platforma za naručivanje taksi prijevoza, uvela je na našem tržištu uslugu prijevoza manjih paketa od korisnika do korisnika u gradovima u kojima postoji njihova flota vozila

Sandro Vrbanus četvrtak, 2. travnja 2020. u 13:47

Iz Bolta su izvijestili da je u Hrvatskoj od sada dostupna njihova usluga Bolt Delivery. Povrh uobičajenog taksi prijevoza putnika na zahtjev, koji se naručuje kroz mobilnu aplikaciju, u istoj se aplikaciji može po novome naručiti i prijevoz manjih paketa – od naručitelja do primatelja koji mogu biti prijatelji, obitelj, kupci… odnosno bilo tko unutar zone u kojoj Boltova vozila prometuju.

Bolt Delivery

Za korištenje usluge dostave potrebno je istu plaćati kreditnom karticom kroz aplikaciju, te vozaču uz paket dati i broj telefona primatelja. Minimalna cijena dostave je 20 kuna, dok je cijena prijevoza paketa po kilometru jednaka cijeni standardne usluge Boltovog taksija.

Za slanje paketa vrijedi ograničenje veličine na 65 x 55 x 40 cm, odnosno paket mora stati u prtljažnik automobila srednje klase te mora biti lakši od 20 kilograma. Za mogućnost prijevoza većih paketa potrebno se unaprijed dogovoriti s vozačem, kažu iz Bolta, te napominju da je ilegalno na ovaj način slati novac, vrijednosne papire, oružje, narkotike i eksplozive.

Bolt Delivery u Hrvatskoj možete naručiti u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku.