Bug u suradnji s domaćim trgovinama daje popuste pri kupnji informatičke opreme do kraja godine

Unutar korisničkog profila potražite kupone za članove koji vam osiguravaju ekskluzivne popuste u domaćim IT web trgovinama, što je idealna prilika za vrlo povoljno nabaviti kakav dobar božićni poklon

Vinko Krištić srijeda, 6. prosinca 2023. u 15:13

Uoči ovog Božića s domaćim IT trgovcima nastojali smo dogovoriti ekskluzivne popuste u njihovim webshopovima koji će vrijediti samo za posjetitelje Bug.hr-a. Isti princip isprobali smo i prethodne godine te smo vam i ove godine odlučili pružiti istu mogućnost. U ponudi ćete pronaći popuste na računala, periferiju, audio opremu, poptrošačku elektroniku i mnoge druge stvari. U jeku inflatornih pritisaka svaki popust je dobrodošao, a planirate li uoči Božića kupiti neku opremu, možda možete ovdje pronaći ono što vas zanima i dobiti dodatni popust.

Popusti za sve registrirane članove

Kuponi za popuste nalaze se na stranici www.bug.hr/membership/coupons, a možete ih djelomično vidjeti i na vašoj korisničkoj stranici kad ste prijavljeni. Da biste preuzeli željeni kupon, dovoljno je da budete registrirani član na Bug.hr-u. Stoga, ukoliko nemate korisnički profil, potičemo vas da ga besplatno kreirate ovdje. Svi izlistani kuponi vrijede do 31.12.2023. ili eventualno do isteka zaliha.

Što se sve nudi?

Za sada se među popustima nalazi više od 20 različitih kupona, no tijekom narednih dana sigurno će ih se pojaviti još dodatnih, stoga bacite oko tu i tamo na stranicu s kuponima.

  • Garmin.hr - Garmin vam nudi 15% popusta na sve proizvode za aktivnosti na otvorenom, Tacx proizvode, sportsku opremu i rekreaciju
  • Links.hr - Links je pripremio nekolicinu kupona koji se odnose na peiferiju maerke STEELSERIES
  • Racunala.hr - webshop Računala.hr nudi razne popuste, bilo na pojedinačnu liniju proizvoda (AOC, White Shark, gaming i rabljena računala), bilo na ukupni iznos računa ako premašite određenu svotu
  • Ronis.hr - trgovina Ronis nudi popuste na ALPINE asortiman, ali i na Audioengine zvučnike
  • Sigma Audiokoncept - ovdje možete pronaći određene popuste na proizvode marki Bluesound, JBL i NAD
  • HGSPOT - U HGSPOT-u možete kupiti robotski usisavač, pametni sat, pisač, bluetooth zvučnik ili Mini PC Raspberry Pi uz dodatni popust. Svakako provjerite!
  • ADM Računala - ADM nudi 20% popusta na određene modele JBL zvučnika
  • Mikronis - 15% popusta na odabrana Arctic vodena hlađenja

Kako iskoristiti kupon za dobivanje popusta?

Postupak korištenja kupona krajnje je jednostavan. Pod pretpostavkom da ste registrirani na Bug.hr i da imate puni pristup kuponima, jednostavno odaberite željeni kupon. Nakon što kliknete na gumb „Preuzmi kupon“, prikazat će vam se skriveni promotivni kôd. Kopirajte kod i posjetite poveznicu „Više informacija“ unutar navedenog kupona. Otvorit će vam se link unutar zadanog webshopa koji se odnosi konkretno na navedeni artikl, ili na skupinu artikala koja je obuhvaćena popustom. Daljnji proces kupnje obavite direktno u webshopu odabrane trgovine. Prilikom procesa plaćanja upišite vaš promotivni kôd u zadanom polju kako biste dobili obećani popust.

Ukoliko budete imali tehničkih problema prilikom realizacije kupona unutar webshopa trgovine, javite se izravno podršci za kupce unutar webshopa koji će vam rado pomoći.