Konzum pokrenuo uslugu za narudžbu robe i preuzimanje u prodavaonici

Osim u ovo vrijeme vrlo popularne i korištene usluge dostave Konzum Klik, kupci sada mogu u određenim dućanima i sami preuzeti stvari naručene putem Interneta

Sandro Vrbanus petak, 10. travnja 2020. u 12:00

Iz Konzuma su izvijestili kako je, povrh naručivanja i dostave namirnica kroz webshop Konzum Klik, od sada na istom mjestu moguće naručiti robu koju kupac kasnije sam podigne u trgovini. Iz ove kompanije poručuju kako je zanimanje za online kupnju dovelo do čak 10 puta veće potražnje te udvostručenja količine proizvoda u narudžbama u odnosu na redovno poslovanje. Stoga su odlučili pokrenuti i pomoćnu uslugu POKUPI kako bi kupci naručene proizvode mogli preuzeti sami u određenim prodavaonicama.

Pomoćna usluga POKUPI dostupna je u odabranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Kukuljanovu, a uskoro bi trebala biti dostupna na još više lokacija u skorijoj budućnosti.

Za razliku od ostatka webshopa, za uslugu POKUPI dostupan je samo odabrani asortiman od oko 4.000 proizvoda. Dostupni su i svi načini plaćanja kao i inače na njihovom webshopu, a iz Konzuma i u ovom slučaju pozivaju na racionalno korištenje i punjenje košarica proizvodima u iznosu do 1.000 kuna, kako bi bili u mogućnosti zadovoljiti potrebe što većeg broja kupaca.