Links u Novom Zagrebu otvorio poslovnicu s drive-in uslugom

Domaći maloprodajni lanac potrošačke elektronike u svojoj novoj poslovnici u Aveniji Dubrovnik donosi drive-in za brzu i laganu kupnju te 800 četvornih metara prodajnog prostora

Bug.hr ponedjeljak, 16. kolovoza 2021. u 15:09

Links je danas u centru Ambienta, na novozagrebačkoj adresi Avenija Dubrovnik 14 otvorio svoju četrnaestu poslovnicu u Hrvatskoj. Ovo je druga poslovnica ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike koja je otvorena ove godine. Površinom mjeri više od 800 četvornih metara, uključuje drive-in uslugu za bržu i jednostavniju kupnju, a uz informatičke proizvode u novoj poslovnici kupcima se nude pametna rješenja iz područja malih kućanskih aparata, smart TV-a te asortimana za osobnu njegu.

Links drive-in
Links drive-in

"Svjesni smo činjenice kako je vrijeme resurs koji nam je u današnje vrijeme iznimno dragocjen i upravo smo iz tog razloga odlučili proširiti našu uslugu koja će nam olakšati svakodnevicu, uštedjeti vrijeme, učiniti kupovinu bržom i jednostavnijom. S jedinstvenom Drive In uslugom kao dodatnom vrijednosti želimo svojim kupcima pružiti jedinstven doživljaj kupnje. Uz samo 3 koraka od sada naši kupci mogu preuzeti svoje proizvode već za 1 sat od napravljene narudžbe", govori Vlatko Škarica, direktor Linksa

Dodaje kako su u ovoj investiciji vrijednoj 7,5 milijuna kuna zaposlili i 9 novih djelatnika, a od početka 2021. godine zaposleno je 59 novih djelatnika. Sve ove promjene zahtijevale su nova zapošljavanja i edukaciju zaposlenika, a to ulaganje se višestruko isplatilo jer to potvrđuje i dobivanje certifikata Poslodavac Partner.

Links ove godine slavi 20 godina poslovanja. Prošle godine prihod im je iznosio gotovo 325 milijuna kuna, tvrtka se nastavlja i dalje razvijati, a konstantno širi svoj asortiman na pametne uređaje te druga inovativna rješenja.

Povodom otvorenja nove poslovnice NOVI ZAGREB Links je za kupce pripremio i ekskluzivnu ponudu koja vrijedi do 21. kolovoza.