Poboljšajte svoj audio doživljaj uz Bug kupone – do 20% popusta na pojedine zvučnike

Ovoga Božića iskoristite Bugove kupone za popust na audio opremu i unesite nove zvuke u svoj blagdanski ugođaj

Bug.hr utorak, 19. prosinca 2023. u 18:04

Blagdani su vrijeme kada naši domovi zvuče veselije nego inače. U tom duhu, zašto ne biste ovog Božića dodali malo više čarolije u svoj dom i poklonili nekome ili pak sebi novi audio doživljaj? Uz promotivne kupone za popust na audio opreme, vaš Božić može zvučati bolje nego ikada.

Kako bi uštedjeli u kupnji audio opreme, uključujući u ovom slučaju stereo pojačalo, HiFi i Bluetooth zvučnike, Bug vam u suradnji s domaćim IT trgovcima donosi kupone s popustima. U nastavku pogledajte o kakvim je popustima točno riječ i na koje se artikle odnose.

  • Sigma Audiokoncept - 20% na stereo pojačalo NAD C700
  • Sigma Audiokoncept - Dodatnih 10% na već sniženi JBL L52 Classic
  • Sigma Audiokoncept - 20% na zvučnik Bluesound PULSE M
  • Ronis - 10% na Audioengine bežične HiFi zvučnike za dom i desktop
  • ADM - 20% popusta na odabrane JBL zvučnike
  • HGSPOT - 20% popusta na Bluetooth zvučnik JBL Partybox Ultimate

Kako do kupona?

Kuponi za popuste nalaze se na stranici www.bug.hr/membership/coupons, a možete ih djelomično vidjeti i na vašoj korisničkoj stranici kad ste prijavljeni. Da biste preuzeli željeni kupon, dovoljno je da budete registrirani član na Bug.hr-u. Svi izlistani kuponi vrijede do 31.12.2023. ili do isteka zaliha.

Kako iskoristiti kupon za dobivanje popusta?

Pod pretpostavkom da ste registrirani na Bug.hr i da imate puni pristup kuponima, prvo odaberite željeni kupon. Nakon što kliknete na gumb „Preuzmi kupon“, prikazat će vam se skriveni promotivni kôd. Kopirajte kod i posjetite poveznicu „Više informacija“ unutar navedenog kupona. Otvorit će vam se link unutar zadanog webshopa koji se odnosi konkretno na navedeni artikl ili na skupinu artikala koja je obuhvaćena popustom.

Daljnji proces kupnje obavite direktno u webshopu odabrane trgovine. Prilikom procesa plaćanja upišite vaš promotivni kôd u zadanom polju kako biste dobili obećani popust.

U slučaju nekih nejasnoća - kontaktirajte izravno trgovinu na koju vode linkovi.