Roborock Q Revo čisti i štedi vrijeme, a sada ga se može kupiti i po promotivnoj cijeni

U Instaru se do kraja mjeseca po promotivnoj cijeni može kupiti Roborock Q Revo, robotski usisavač koji, među ostalom, ima sofisticirani sustav samočišćenja

Bug.hr srijeda, 13. ožujka 2024. u 11:54

Iako kućanski poslovi nekima mogu biti užitak i način opuštanja, postoje oni koji žele na drugačiji način optimizirati svoje vrijeme, stoga biraju uređaje poput robotskih usisavača. Imajući to na umu, iz ponude Instara ovoga puta izdvajamo robotski usisavač Roborock Q Revo koji se do kraja mjeseca može kupiti po promotivnoj cijeni.

Riječ je, naime, o robotskom usisavaču koji se može pohvaliti sofisticiranim sustavom samočišćenja. Zahvaljujući inovativnom mehanizmu koji okreće i trlja jastučiće za brisanje uz bazu, usisavač održava svoje mopove čistima nakon svakog korištenja, što pridonosi kontinuiranoj efikasnosti čišćenja, ali i pojednostavljuje održavanje.

Roborock Q Revo ima i dvostruke rotacijske krpice koje se okreću pritiskom prema dolje, efikasno uklanjajući mrlje s podova. Prema navodima proizvođača, ovaj sustav ne samo da uklanja tvrdokorne mrlje, već i osigurava da podovi svaki put zasjaje čistoćom, bez ikakvog dodatnog truda korisnika.

U uklanjanju prljavštine pomaže i usisna snaga od 5.500 Pa, a zahvaljujući relativno kompaktnim dimenzijama i težinom od samo 3,7 kg, usisavač lako manevrira oko namještaja i svladava prepreke do 2 cm visine. Deklarirano vrijeme rada mu je 180 minuta, što je sasvim dovoljno za pokriti velike površine bez potrebe za ponovnim punjenjem.

Roborock Q Revo može se kupiti u Instaru po promotivnoj cijeni od 749,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Tip Robotski usisavač i perač podova
Navigacija LiDAR + Reactive 3D pametno izbjegavanje prepreka
Povezivost Wi-Fi (2,4 GHz)
Usisna snaga 5.500 Pa
Baterija 5.200 mAh
Dimenzije i masa 353 x 350 x 96,5 mm, 3,7 kg
Jamstvo 12 mjeseci