Tipkovnica Rog Falchion Ace stiže u kompaktnom i izdržljivom gaming ruhu

Ovoga smo tjedna iz Linksove ponude izdvojili Rog Falchion Ace, mehaničku tipkovnicu s NX Red prekidačima koja, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, može stati na svaki stol

Bug.hr utorak, 13. veljače 2024. u 06:00
Asus Rog Falchion Ace.  📷 Foto: Asus
Asus Rog Falchion Ace. Foto: Asus

Tajvanski proizvođač koji se najčešće povezuje s laptopima, Asus, u svom portfelju proizvoda nudi tipkovnicu dizajniranu da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih igrača. Riječ je o Rog Falchion Ace modelu koji stiže s kompaktnim dizajnom, naprednim mehaničkim prekidačima i nizom prilagodljivih značajki.

Naime, neutrenirano oko reklo bi da na ovoj tipkovnici nešto nedostaje, ali to ipak nije tako. Rog Falchion Ace uspijeva ugurati sve potrebne tipke u 65-postotni okvir, uključujući strelice i navigacijske tipke, čime omogućuje veću efikasnost bez žrtvovanja funkcionalnosti. Može se, stoga, reći da je ova kompaktna tipkovnica idealna za igrače koji cijene prostor na radnoj površini ili za one koji često putuju sa svojom gaming opremom.

Tipkovnica dolazi s Rog NX Red mehaničkim prekidačima za koje proizvođač tvrdi da su prethodno podmazani za glatko pritiskanje i brzu aktivaciju. Rog Falchion Ace može se pohvaliti i ugrađenim stabilizatorima za prekidače koji PBT doubleshot tipkama pružaju dodatnu stabilnost, a ima i pjenu za ublažavanje buke.

Od ostalih značajki, valja istaknuti da tipkovnica ima interaktivni panel osjetljiv na dodir koji omogućuje jednostavnu prilagodbu i personalizaciju, kao i dva USB-C priključka za mogućnost brze promjene između dva računala. Tipkovnica ima i tri razine nagibe te RGB osvjetljenje koje dodatno ističe gaming estetiku.

Rog Falchion Ace trenutno se može kupiti u Linksu u crnoj i bijeloj boji, po akcijskoj cijeni od 109,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Tip Mehanička (Rog NX Red prekidači)
Pozadinsko osvjetljenje LED RGB
Dimenzije 305.79 x 101 x 37.5mm
Vrsta priključka 2x USB-C
Materijal Metal i plastika
Jamstvo 2 godine