Ušteda tik prije Božića uz Bug kupone – 30% na printer i do 20% na pametne satove

Zahvaljujući kuponima koje vam Bug ovih blagdana donosi u suradnji s domaćim IT trgovcima, možete uštedjeti novac na kupnju raznoraznih gadgeta, uključujući i pametne satove koji su hit među mlađima i starijima

Bug.hr četvrtak, 21. prosinca 2023. u 17:54

Sitno se broji do Božića pa ako još niste kupili poklone, krajnje je vrijeme da to i učinite. Iako Bug nudi kupone za popust na računala i komponente, audio opremu te periferiju, tu su i kuponi za raznorazne gadgete, uključujući neizostavne pametne satove, ali i nešto „ozbiljnije“ poput multimedije za automobile ili pametnih robotskih usisavača.  

Bug donosi kupone za popust u suradnji s domaćim IT trgovcima, a u nastavku pogledajte na koje se artikle točno odnose i u kojim trgovinama.

  • Garmin.com - 15% popusta na asortiman Outdoor, Tacx, Sport i Rekreacija
  • Ronis - 10% na svu Alpine autoakustiku, multimediju i parking kamere
  • HGSPOT - 30% popusta na Multifunkcijski printer EPSON L3550
  • HGSPOT - 20% popusta na Pametni sat Huawei GT4
  • HGSPOT - 20% popusta na Robotski usisavač ROBOROCK S8 (crni ili bijeli)

Kako do kupona?

Kuponi za popuste nalaze se na stranici www.bug.hr/membership/coupons, a možete ih djelomično vidjeti i na vašoj korisničkoj stranici kad ste prijavljeni. Da biste preuzeli željeni kupon, dovoljno je da budete registrirani član na Bug.hr-u. Svi izlistani kuponi vrijede do 31.12.2023. ili do isteka zaliha.

Kako iskoristiti kupon za dobivanje popusta?

Pod pretpostavkom da ste registrirani na Bug.hr i da imate puni pristup kuponima, prvo odaberite željeni kupon. Nakon što kliknete na gumb „Preuzmi kupon“, prikazat će vam se skriveni promotivni kôd. Kopirajte kod i posjetite poveznicu „Više informacija“ unutar navedenog kupona. Otvorit će vam se link unutar zadanog webshopa koji se odnosi konkretno na navedeni artikl ili na skupinu artikala koja je obuhvaćena popustom.

Daljnji proces kupnje obavite direktno u webshopu odabrane trgovine. Prilikom procesa plaćanja upišite vaš promotivni kôd u zadanom polju kako biste dobili obećani popust.

U slučaju nekih nejasnoća - kontaktirajte izravno trgovinu na koju vode linkovi.