Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Splitu

U sklopu nove trgovine, smještene u City Centeru one Split, koja će se prostirata 160 m2, Xiaomi će izložiti svoj portfolio pametnih telefona i AIoT pametnih proizvoda

Bug.hr ponedjeljak, 20. srpnja 2020. u 23:13

Xiaomi, proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, otvorioje svoju trgovinu, Mi Storea, i u Splitu. Nakon što je 2018. godine otvoren prvi Mi Store u zagrebačkom Arena Centru, Xiaomi nastavlja sa širenjem poslovanja i dostupnosti svojih proizvoda u južnoj Hrvatskoj.

„Drago mi je da će još više Xiaomijevih obožavatelja u Hrvatskoji imati priliku upoznati i uživati u našim uređajima. Zahvaljujem našim partnerima i svima koji su sudjelovali u otvaranju drugog Mi Storea u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući njima, Xiaomi će ponuditi još više inovativnih proizvoda za sve“, naglasio je Tony Chen, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

Xiaomi je trenutno četvrti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu koji je prisutan u više od 90 zemalja i regija diljem svijeta.

„Velika zainteresiranost korisnika u južnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Splitu. Uvažavamo želje i potrebe naših korisnika te sukladno njima donosimo odluke s obzirom na to da su nam zadovoljni korisnici na prvom mjestu u određivanju budućih ulaganja. U jeku krize uzrokovane korona virusom, unatoč mnogobrojnim preprekama, zadržali smo stabilnost distribucijske mreže Xiaomijevih pametnih telefona i uređaja potrošačke elektronike na svim tržištima, a sve kako bismo krajnjim korisnicima na vrijeme isporučili uređaje. Naša ekspertiza u primjeni zahtjeva s globalnog na lokalno tržište te visokoučinkovita distribucijska mreža bile su upravo i temeljni razlozi zbog kojih nas je Xiaomi odabrao kao jedinog strateškog partnera na tržištu Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Austrije“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Crnu Goru.

U sklopu Mi Storea, smještenog u City Centeru one Split, koji će se prostirati 160 m2, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i AIoT pametnih proizvoda.