Druga sezona „Zmajeve kuće” stigla na Max

Prva epizoda druge sezone „Zmajeve kuće”, tog popularnog spin-offa još popularnije „Igre prijestolja”, napokon je stigla na streaming platformu Max

Kristian Komorčec utorak, 18. lipnja 2024. u 17:25

Znamo, znamo, malo kasnimo i na tome vam se i više nego skrušeno ispričavamo. Ipak, moramo s vama podijeliti jednu važnu vijest koja će zacijelo obradovati sve ljubitelje onog najpoznatijeg američkog fantazijskog pisca kojem najveći užitak predstavlja apstinencija od pisanja.

Referiramo se, dakako, na Georgea R. R. Martina, odnosno na fantazijsko-dramsku seriju Zmajeva kuća (House of the Dragon), a čija je druga sezona jučer otpočela s prikazivanjem na streaming platformi Max, baš kao i na HBO kanalu.

Nažalost, ako ste se slučajno ponadali kako ćete dotičnu moći bing-watchati, moramo vas također obavijest i da na to komotno možete zaboraviti. Naime, trenutačno je dostupna tek prva epizoda serije, dok će preostalih sveukupno sedam, pak, izlaziti na kapaljku – po jedna svakog ponedjeljka zaključno s prvim tjednom kolovoza.

Drugim riječima, ako se ubrajate među one koje živo zanima koliko će krvava i brutalna biti zora građanskog rata između Rhaenyre (Emma D'Arcy) i Aegona II (Tom Glynn-Carney), ne preostaje vam ništa drugo nego da se oboružate s dobrim, starim strpljenjem...