Tvorac Squid Gamea službeno najavio dolazak druge sezone na Netflix

Južnokorejska serija Squid Game, vraća se u novom ruhu, ali s dobro poznatim protagonistom Seong Gi-Hunom. Detalji još nisu poznati, no navodi se da će korisnici za dolazak nove sezone trebati naoružati strpljenjem

Matej Markovinović ponedjeljak, 13. lipnja 2022. u 12:28
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Tvorac popularne južnokorejske serije, Hwang Dong-hyuk, službeno je najavio dolazak druge sezone Squid Gamea na streaming platformu Netflix.

„Trebalo je 12 godina da se napravi prva sezona Squid Gamea. Ali, trebalo je 12 dana da Squid Game postane najpopularnija Netflikova serija ikada. Pridružite nam je još jednom u potpuno novoj rundi“, priopćio je Hwang te je zahvalio obožavateljima serije diljem svijeta.

Hwang je otkrio i neke detalje, pa tako kaže da će se u drugoj sezoni vratiti glavni protagonist Seong Gi-Hun i tajanstveni Front Man. Navodno bi se mogao vratiti i čovjek u odjelu koji „vreba“ potencijalne igrače u podzemnoj željeznici, a gledatelji će upoznati i dečka zastrašujuće lutke "Red light, green light“  .

Iako trenutno nije službeno otkriveno kada će druga sezona Squid Gamea stići na Netflix, Hwang je u intervjuu za Vanity Fair rekao da bi se to moglo dogoditi krajem 2023. ili početkom 2024. godine. Serija će, navodno, sadržavati još više „đavolskih“ igara, na što se gledatelji trebaju pripremiti.

Podsjetimo, Squid Game je od izlaska na Netflixu 17. rujna 2021. godine, dostigao prvo mjesto na u čak 94 zemlje svijeta te je postao najpopularniji naslov na platformi. Zanimljivo je i to što je serija držala prvo mjesto u SAD-u čak 21 dan, što je oborilo rekord za naslov koji nije na engleskom jeziku.