Održana prva BugTV premijera - otkriven glavni govornik BFS-a 2019 i tko je prodao svoje bitcoine

Kao što smo i najavili, naš božićni specijal Xmas Talk-show, prikazan je na YouTubeu kroz novu formu unaprijed javno zakazane "premijere"

Miro Rosandić srijeda, 19. prosinca 2018. u 06:00

Sinoć u 21h startao je BugTV Xmas Talk-show, koji sada već tradicionalno snimamo krajem svake godine. Iskoristili smo nedavno uvedenu mogućnost YouTubea da svoj video prikažemo u formi premijere. To znači da se unaprijed definira vrijeme prikazivanja, proglasi se to prvo prikazivanje „premijerom“, pa onda korisnici YouTubea mogu uključiti podsjetnik kako bi dobili dodatnu notifikaciju pola sata prije početka prikazivanja.

Prije početka prikazivanja premijere gledatelje dočeka odbrojavanje
Prije početka prikazivanja premijere gledatelje dočeka odbrojavanje

A najznačajnija mogućnost „premijere“ je live chat, zahvaljujući kojem smo mi koji smo sudjelovali u talk-showu imali priliku zajedno s gledateljima "u živo" komentirati pojedine segmente videa. Na taj način prije snimljeni video se doživljava kao neki live stream.

Iako nam je ovo bio prvi put da smo na ovaj način prikazali neki naš video, sve je prošlo prema planu, bez ikakvih tehničkih problema.

Ovogodišnji talk-show traje jedan sat i 45 minuta, zato smo za premijeru i izabrali večernji termin kako bi publika imala vremena za pogledati, ako ne baš sve, barem onda dio videa.

Ako niste stigli vidjeti BugTV božićni specijal u premijernom izdanju, možete to uraditi bilo kada, dostupan je u svako doba na našem YouTube kanalu. Ukoliko želite uz video pratiti i live chat, koji naravno više nije aktivan, potrebno je kliknuti na pasicu u kojoj piše „SHOW CHAT REPLAY“ i otvorit će se poseban prozor u kojem će se prikazivati chat uz automatsko skrolanje.