Specijal Bug.hr tjednika: Top 10 tema u prvoj polovici 2018.

Umjesto uobičajenog tjednog pregleda, za kraj sezone priredili smo top listu najčitanijih tema u prošlih šest mjeseci

Bug.hr utorak, 10. srpnja 2018. u 06:30

S ovom emisijom zaključujemo prvo sezonu Tjednog pregleda, odnosno kako ga skraćeno zovemo - Tjednikom. Ovo naše posljednje video druženje prije ljetne pauze odlučili smo izvesti malo drugačije, pa smo napravili tzv. specijal, epizodu u kojoj komentiramo najčitanije teme iz prve polovicu godine. Uz pomoć Google Analyticsa složili smo listu Top 10 tema po čitanosti, objavljenih u prošlih šest mjeseci. Simbolično baš na desetom mjestu se našao tekst koji smo objavili - 1. siječnja 2018.

Iako je Miro rekao da neće više biti govora (daveža) o nogometu ta je tema i ovaj put bila neizbježna, što zbog (ne)očekivanih uspjeha hrvatske reprezentacije, a što zbog povezanosti čak nekoliko tema iz Top 10 sa SP-om u Rusiji, koje upravo ulazi u završnicu.

Za razliku od dosadašnjeg običaja nećemo vam uz sam video priložiti i linkove na sve teme koje su ušle u pregled, odnosno u Top 10 jer će vam tako biti zanimljivije pratiti video. Ovaj put je i sam video duži (traje oko trideset minuta), ali kakav bi to bio specijal ako bi sve bilo kao i inače.

Želimo vam ugodan odmor tijekom ljeta (nadamo se da ćete imati u nekom trenutku pauzu od redovnih obaveza), pratite i dalje Bug.hr, održavat će se i nadopunjavati sadržajem čak i kada se većina članova redakcije rasprši diljem svijeta nećemo prijeći u offline mod.

Vidimo se krajem ljeta ili na jesen u ovom ili nekom drugom video izdanju. Još nemamo definiranu "jesenju shemu", pa i ne znamo hoćemo li nastaviti s radom na Tjedniku u obliku kakav je bio do sada.