U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo

U srijedu u 17h uživo ćemo prenositi novo izdanje Hard-reporta. S obzirom na planirane teme, mogla bi kanuti poneka suza!

Bug.hr utorak, 29. svibnja 2018. u 13:33

U srijedu u 12:00h gledajte novu epizodu Hard-reporta, emisije u kojoj komentiramo hardverske novosti. Bugovi udarni hardveraši, Davor Šuštić i Denis Arunović, ponovo su na okupu te će uživo razgovarati o propasti Essentiala (Davor možda pusti poneku suzu), budućnosti AMD-ovih procesora (navodno nam stižu Ryzeni s 12 do 16 jezgri), najavi Battlefielda V i ponekoj drugoj temi.

Ovakav format emisije omogućava vam da uživo komentirate sve o čemu će Davor i Denis pričaju te da pitate što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Dečki će na monitorima pratiti live chat i sudjelovati u njemu, stoga vas pozivaju da svratite, pitate što vas zanima i zajedno s njima komentirate aktualnosti.

Kliknete li na tipku SUBSCRIBE na našem YouTube kanalu, o početku prijenosa bit ćete informirani putem notifikacije na mobitelu.

Očekivano trajanje emisije je 1h, uz mogućnost kraćenja ili produljivanja, već ovisno o aktivnosti gledatelja i brzini kojom će Davor i Denis proći kroz teme koje su pripremili.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.