U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo, pričat ćemo o omiljenom ovogodišnjem hardveru

U srijedu u 12h uživo ćemo prenositi novo izdanje Hard-reporta, (vjerojatno) posljednje prije ljetnog predaha!

Bug.hr utorak, 3. srpnja 2018. u 13:25

U srijedu u 12:00h gledajte novu epizodu Hard-reporta, emisije u kojoj komentiramo hardverske novosti, odgovaramo na vaša pitanja, komentiramo konfiguracije i slično. Bugovi udarni hardveraši, Davor Šuštić i Denis Arunović, u posljednjoj epizodi prije ljetne stanke popričat će o najboljim komadima hardvera s kojima su se susreli u dosadašnjem dijelu godine, otkrit će što su sve kupili, ali i čega se još planiraju dokopati nakon godišnjeg odmora. Naravno, bit će riječi i o aktualnostima iz svijeta hardvera, poput uspješnog overklokiranja procesora Core i7-8700K na suludih 7,34 GHz te najavljenog pada cijena grafičkih kartica za solidnih 20%.

Ovakav format emisije omogućava vam da uživo komentirate sve o čemu će Davor i Denis pričaju te da pitate što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Dečki će na monitorima pratiti live chat i sudjelovati u njemu, stoga vas pozivaju da svratite, pitate što vas zanima i zajedno s njima komentirate aktualnosti.

Kliknete li na tipku SUBSCRIBE na našem YouTube kanalu, o početku prijenosa bit ćete informirani putem notifikacije na mobitelu.

Očekivano trajanje emisije je 1h, uz mogućnost kraćenja ili produljivanja, već ovisno o aktivnosti gledatelja i brzini kojom će Davor i Denis proći kroz teme koje su pripremili.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.