Večeras u 20h odmaramo se od napornog tjedna uz live stream PUBG-a

Za nama je naporan radni tjedan, od kojeg ćemo se opustiti uz ležerni subotnji PUBG live stream

Bug.hr subota, 9. lipnja 2018. u 14:04

Lipanj je tradicionalno jedan od najnapornijih mjeseci za nas Bugovce. Pripremamo ljetni dvobroj časopisa, ali i dio rujanskog izdanja, stoga testiramo i pišemo još predanije nego inače. Zbog toga ovog tjedna nismo uspjeli uhvatiti vremena za održavanje Hard-reporta.

Iskupljenje, ali o odmor od naporne svakodnevice, potražit ćemo u večerašnjem live streamu PUBG-a, kojeg ćete na našem YouTube kanalu moći pratiti od 20h. Posljednjih dana priča se da igra radi glađe nego ikad te da se tickrate servera u drugom dijelu partije penje do 60 Hz, stoga ćemo provjeriti ima li u tome istine. Stream će se održati u 1080p60 kvaliteti.

Akciju ćete pratiti iz perspektive našeg urednika hardvera, Davora "SUPERDAVOR" Šuštića, koji će u pauzama između puškaranja također čitati vaše komentare i odgovarati na njih. U akciji će mu se pridružiti Krunoslav "Kuky_HR" Kukan, strah i trepet seoca pored Varaždina, nadaleko poznat po požrtvovnosti i spremnosti da baš sve napravi za ekipu te navike da poziciju neprijatelja opisuje s: "Vidim lika".

Pridružite nam se i provjerite ima li nade da momci ugrabe poneki chicken dinner, ili će na počinak gladni!