Streaming servis SkyShowtime u Hrvatsku stiže 14. prosinca

Novi servis za streaming filmova i serija objavio je detalje o širenju na Europu. Hrvatska je ušla u drugi val proširenja, odmah nakon nordijskih zemalja

Sandro Vrbanus srijeda, 9. studenog 2022. u 06:00

Do kraja godine domaće će streaming tržište postati bogatije za još jedan OTT video streaming servis. Bit će to SkyShowtime, američki zajednički projekt Comcasta (inače matične tvrtke NBCUniversala i Skya) te Paramount Globala. U rujnu je ovaj servis stigao u Dansku, Finsku, Norvešku i Švedsku, a u listopadu proširen je i na Nizozemsku i Portugal. Sada je objavljen i plan širenja na središnju i istočnu Europu.

U Hrvatskoj će ovaj servis biti aktiviran 14. prosinca, a istoga dana postat će dostupan pretplatnicima u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. U veljači sljedeće godine očekuje se lansiranje u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Raznoliki sadržaji

Kad je riječ o onom najbitnijem – dostupnom sadržaju – SkyShowtime ističe da je na njihovoj platformi dostupno mnogo filmova i serija producentskih kuća Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios te Peacock.

Svi detalji o dostupnom sadržaju bit će objavljeni netom prije dolaska servisa na naše tržište, poručeno je. Za sada su otkrili tek neke detalje o svojim ekskluzivnim serijama: The Calling, Tulsa King, 1923, Funny Woman, Mayor of Kingstown, Rabbit Hole, Ripley, Three Women i Lioness.

Kad je riječ o filmovima, spominju se naslovi Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance i The Bad Guys.

U zemljama koje za valutu koriste euro, SkyShowtime trenutačno se plaća 6,99 eura mjesečno, pa je za očekivati da će ta cijena vrijediti i kod nas. Do 14. prosinca vjerojatno ćemo doznati i planove platforme vezane uz pretplatničke pakete, kvalitetu dostupnih video zapisa, kao i uz bolnu točku nekih stranih streaming servisa na našem tržištu – lokalizaciju sadržaja.HI-FI EXPERIENCE WEEK

KEF

Od 28.11. do 16.12. 2022. posjeti našu slušaonu na Zagrebačkom Velesajmu i uživaj u KEF Wireless aktivnim zvučnicima.

Kupi

Hibridno integrirano pojačalo

VINCENT SV-737

Bluetooth, WiFi, 20 Hz - 20 kHz, > 90 dB, 47 kOhm, 590 W, WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, ACC, AC3, WMA, 6 x stereo RCA, 2 x Optical, 2 x Coaxial.

24.999 kn 3.317,94 € Kupi

Wireless podni zvučnici

KEF LS60

Visokokvalitetan streaming, Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon Ready, Bluetooth, Spotify, Tidal, Deezer, 26 Hz - 36 kHz, 111 dB.

49.999 kn 6.636,01 € 52.699 kn Kupi