Gucci Xbox Series X za 'samo' 10.000 dolara

Obožavatelji Guccija ovoga će mjeseca moći kupiti specijalno izdanje Xbox Series X konzole te tako postati lakše uočeni u modnim krugovima

Matej Markovinović subota, 13. studenog 2021. u 19:50

Microsoft je udružio snage s popularnim modnim brendom Guccijem, kako bi izbacili ograničeno izdanje Xbox Series X igraće konzole, za koje će zainteresirani kupci trebati izdvojiti vrtoglavih 10.000 dolara.

Za tu se cijenu dobije Xbox Series X konzola prošarana Guccijevim „duplim G“, dva kontrolera s prepoznatljivim bojama i logotipom modnog brenda, pretplata na Xbox Game Pass Ultimate i veliki kovčeg u kojem se sve to može nositi na, primjerice, modnu reviju u Milanu.

Preporučuje se da si zainteresirani kupci predbilježe 17. studeni kada će ovo specijalno izdanje Xboxa izaći u prodaju na Guccijevoj web stranici i u odabranim trgovinama, jer će se tih ograničenih 100 konzola, vjerojatno rasprodati „brzinom munje“.

Foto: Gucci
Foto: Gucci

Kako piše The Verge, Gucci nije jedini modni brend koji se odlučio uključiti u industriji videoigara, pa je tako Louis Vuitton dizajnirao League of Legends skinove 2019. godine, dok je Balenciaga u suradnji s Epic Gamesom napravila zanimljivu Fortnite liniju odjeće.