Kolekcija luksuznih iPhone 13 Pro telefona napravljena u čast Zimskih olimpijskih igara

Ako se izuzme činjenica da su ukrašeni zlatom, riječ je, naravno, o običnim Appleovim pametnim telefonima, koji će privući samo kolekcionare dubokog džepa

Matej Markovinović nedjelja, 6. veljače 2022. u 20:16

Caviar, ruska tvrtka poznata po svojim luksuznim preinakama različitih uređaja, obilježila je na svoj način ovogodišnje Zimske olimpijske igre u Pekingu. Predstavili su, naime, specijalno izdanje iPhone 13 Pro i 13 Pro Max modela, za koje će zainteresirani trebati izdvojiti i do 27.620 dolara.

Takozvana Olympic Hero kolekcija sastoji se od samo 117 Appleovih iPhonea. U njoj je, dakle, Olympic Hero verzija koji dolazi s legurom za nakit i 24-karatnim zlatom te Olympic Hero Gold inačica koja za ukras koristi 18-karatno zlato.

Foto: Caviar
Foto: Caviar

Kako prenosi GSM Arena, obje se verzija mogu izraditi s iPhone 13 Pro modelom, kao i s iPhoneom 13 Pro Maxom, ovisno, naravno, o željama kupca. Umjesto od stakla, stražnja strana telefona napravljena je od lakog crvenog kompozitnog materijala otpornog na udarce, koji daje iluziju sunčevih zraka.

Osim toga, uz crvene sunčeve zrake, tu je i logotip Olimpijskih igara u Pekingu, prepoznatljivi olimpijski prstenovi te ilustracija pekinškog planinskog lanca Xiaohaituo, na kojem će se među ostalom natjecati i olimpijci.

Foto: Caviar
Foto: Caviar

Osnovni model Olympic Hero iPhonea 13 Pro s internom memorijom od 128 GB, koštat će 6.450 dolara, dok će „najnapucaniji“ iPhone 13 Pro Max Olympic Hero Gold s 1 TB interne memorije, koštati vrtoglavih 27.620 dolara.