33% - jednostavni pregled akcija u popularnim trgovačkima lancima

Uz podivljalu inflaciju i sve više cijene u trgovinama, aplikacije poput ove sve više dobivaju na popularnosti. Naime, riječ je o aplikaciji koja u svakome trenutku omogućava jednostavan pregled i pretraživanje akcija u poznatim trgovačkim lancima…

Matija Gračanin ponedjeljak, 22. kolovoza 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv 33%
Namjena Pronalazak proizvoda na akciji
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

Premda se akcije obično mogu pratiti bilo putem letaka ili službenih aplikacija koje danas nerijetko nude popularni trgovački lanci, aplikacije kao što je 33% su ipak praktičnije i to iz jednostavnog razloga. Naime, na jednome mjestu nude pregled i mogućnost pretraživanja svega što je na akciji u popularnim trgovinama.

Iako se aplikacija baš i ne može pohvaliti moderno dizajniranim sučeljem, ono je dovoljno funkcionalno, a sama aplikacija nudi i neke dodatne praktične mogućnosti. Zasad su podržana četiri najveća trgovačka lanca koji trgovine imaju i u Hrvatskoj i to Spar, Kaufland, Konzum i Lidl.

Na početnom zaslonu je uredno popisano sve što je trenutačno na akciji s jasno istaknutom prethodnom i novom cijenom, a zgodno je i to što je sve moguće pregledavati prema danima pa se tako na vrijeme pripremiti za kupovinu. U tome može pomoći i mogućnost stvaranja liste za kupovinu, a korisno je i to što je proizvode moguće označavati kao omiljene.

Proizvodi se mogu filtrirati i prema kategorijama, a u svakom se trenutku može odabrati i za koje se trgovačke lance želi pregledavati i pretraživati akcije, kao i u postavkama namjestiti radijus interesa i tako ograničiti pregledavanje samo na trgovine u blizini. Konačno, tu je i mogućnost postavljanja podsjetnika.

Bilo kako bilo, riječ je o potencijalno korisnoj aplikaciji koja doista pomaže pri lakšem pronalasku proizvoda na akciji i, barem što se tiče redovne kupovine, pomaže ponešto i uštedjeti. Da bi stvar bila još bolja, aplikacija je besplatna.