Ajmo! – domaća aplikacija koja nastoji otkriti najbolja događanja, klubove, kafiće u Hrvatskoj

Riječ je o aplikaciji koja pomaže otkriti najbolja mjesta za noćni provod, gdje popiti najbolju kavu u miru i tišini, a tu je i pregled raznih događanja u Hrvatskoj. Drugim riječima, aplikacija se nameće kao praktični mobilni pomoćnik za pronalazak zabave ili mjesta za kratki predah…

Matija Gračanin ponedjeljak, 23. svibnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Ajmo!
Namjena Pomaže otkriti najbolja mjesta za izlaske
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Ajmo! je zapravo prilično zgodno osmišljena aplikacija koja će se ponajprije dopasti svima onima koji se, barem povremeno, nađu u situaciji da jednostavno ne znaju na koje bi mjesto večeras izašli kako bi pronašli zabavu, odmor ili kada jednostavno žele pronaći ambijent koji im najbolje odgovara.

Naime, riječ je o domaćoj aplikaciji koja nastoji pomoći pri otkrivanju najboljih događanja u Hrvatskoj  kao i lokacija na kojima se može potražiti zabava ili jednostavno popiti kava. Pri tome se u obzir uzimaju i određeni parametri kao što je, primjerice, glazbeni ukus kako bi se predložili najprikladniji sadržaji.

Sve počinje tako da se otvori korisnički račun pri čemu je potrebno unijeti i datum rođenja, a onda valja odgovoriti i na nekoliko pitanja kako bi aplikacija mogla ispravno ponuditi na kojim će se događanjima pronaći zabava, u kojim će se klubovima ili kafićima naći barem kratki predah uz šalicu kave s prekrasnim pogledom.

Jednom kada je korisnički račun otvoren, moguće je pregledavati dostupna događanja i koncerte, ali i klubove i kafiće te je sve moguće i pretraživati, a u obzir se uzima i lokacija. Osim toga, tu je i mogućnost filtriranja kako bi se još lakše pronašla odgovarajuća mjesta, dok sama aplikacija nudi i neke dodatne stvarčice kao što je mogućnost osvajanja raznih nagrada i skupljanja bodova.

Premda ponuda i događaja kao i klubova nije ogromna (dobar dio toga se zapravo odnosi na Zagreb), to ne znači da ovoj aplikaciji ne treba pružiti priliku. Štoviše, itekako može poslužiti da se pronađe mjesto za zabavu i predah prema vlastitom ukusu, a pri tome je i sve besplatno.

📢 Besplatna dostava

TOP!

HP AiO

Ryzen 5 4500U, 8GB, 256GB SSD, Radeon Graphics, 27" FHD IPS.

4.799 kn Kupi

📢 Vrhunska ponuda

TOP!

XIAOMI lipanj

Velika ponuda Xiaomi sportskih satova, slušalica, te uređaja za pametan dom po TOP cijenama.

Od 450 kn Kupi

📢 2 godine jamstva

TOP!

ASUS Vivobook

Ryzen 3 procesor, 8GB RAM-a, SSD 512GB, Radeon grafika, 15.6" IPS , Windows 11.

4.649 kn Kupi


Multiroom zvučnik

DENON Home 350

Hi-Res Audio reprodukcija, Bluetooth, Amazon Alexa, internet radio i glazbeni streaming, Airplay 2, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

4.729 kn Kupi

Mrežni audio player

MARANTZ NA6006

HEOS multiroom audio tehnologija, AirPlay2, Alexa, Streaming glazbe, Bluetooth, Wi-Fi, Marantzovi vlasnički HDAM krugovi.

4.929 kn Kupi