All-In-One Toolbox - velika kolekcija korisnih alata za Android pametne telefone

Riječ je o jednoj od najpoznatijih kolekcija raznovrsnih alata namijenjenih Android pametnim telefonima zahvaljujući kojoj je bezbolno moguće očistiti i optimizirati pametni telefon. Naravno, to je tek vrh ledenoga brijega pa ovu aplikaciju svakako valja barem probati…

Matija Gračanin ponedjeljak, 21. veljače 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv All-In-One Toolbox
Namjena Kolekcija niza korisnih alata za Android telefone
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 129 kn jednokratno ili 95 kn godišnje (Pro)

Premda već i sam Android nudi ugrađenu mogućnost za brzinsko čišćenje i optimiziranje rada pametnog telefona tako da se uklone nepotrebne datoteke ili se isključe aplikacije koje rade u pozadini, postoje i specijalizirane aplikacije kojima je čišćenje i optimizacija samo dio onoga što nude.

Upravo takav primjer aplikacije je i All-In-One Toolbox. Već je prema njezinom nazivu jasno da je riječ o kolekciji mobilnih alata koji itekako mogu biti korisni. Najveći je naglasak stavljen upravo na čišćenje i optimizaciju u čemu se aplikacija pokazala doista uspješnom.

Vrlo će brzo i bezbolno ukloniti sve nagomilano smeće koje može smanjivati performanse samoga telefona i to bolje nego dobar dio takvih sličnih aplikacija. Isto vrijedi i za detekciju i zaustavljanje aplikacija koje nepotrebne troše procesorsko vrijeme, a time i bateriju te općenito smanjuju performanse smartfona.

Međutim, tu je i čitav niz drugih korisnih alata među kojima su se našli i upravitelj datotekama, Game Booster, dodatak za premještanje aplikacija s interne memorije na SD karticu, a tu su i neke druge stvarčice kao što je mogućnost slijedne instalacije i deinstalacije aplikacija, uklanjanje sistemskih aplikacija, zatim alat za pronalazak dupliciranih slika i štošta drugo.

Štoviše, All-In-One Toolbox podržava i proširenja pa se njegove ionako već solidne mogućnost mogu dodatno proširiti. Osnovna inačica je besplatna, ali ponešto ograničena te prikazuje oglase. No, ako se želi imati na raspolaganju sve što All-In-One Toolbox može ponuditi, onda treba kupiti izdanje Pro koje stoji 129 kn jednokratno ili se može plaćati pretplata od 95 kn godišnje.