Bluetooth Volume Manager - pomaže postaviti glasnoću za individualne Bluetooth uređaje

Riječ je o potencijalno korisnoj aplikaciji otvorenog koda namijenjenoj Android pametnom telefonima koja omogućava da se za individualne uređaje postavi razina glasnoće koja će biti upamćena i kad se taj uređaj koristi idući put…

Matija Gračanin ponedjeljak, 9. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Bluetooth Volume Manager
Namjena Postavljanje glasnoće za individualne Bluetooth uređaje
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 2,39 eur (Premium)

Bluetooth Volume Manager je jedna od aplikacija otvorenog koda koja na Androidu uvodi mogućnost za koju bismo željeli da bude sastavni dio tog operativnog sustav. Naime, omogućava da se za svaki individualni spojeni Bluetooth uređaj podesi željena razina glasnoće.

Čitava stvar funkcionira vrlo jednostavno, a nakon instalacije i nakon što se aplikaciji daju odgovarajuća prava, samo je potrebno za svaki do dostupnih Bluetooth uređaja jednostavni klizanjem ručice definirati glasnoću.

Idući put kad se ostvari na pametni telefon poveže Bluetooth uređaj za koji je to učinjeno, automatski će biti primijenjena ta razina glasnoće. Posebno je zgodno što se može podešavati razina glasnoće za multimediju, ali i za pozive, zvukove zvona te notifikacije, a tu su i neke druge mogućnosti.

Tako aplikacija može slati naredbe za početak reprodukcije (Play) ili da se preskoči na iduću pjesmu (Next), tu je i opcija da se zaslon održava uključenim, opcija da se spriječi promjena glasnoće, vraćanje prethodno namještene glasnoće nakon što se uređaj odspoji i još pokoja sitnica. Aplikacija je besplatna i otvorenog koda, ali je tu i inačica Premium koja stoji 2,39 eura.