Dash Radio – besplatna glazba bez reklama!

Internetskih radijskih postaja ima mnogo, a dobar ih dio ima i svoje aplikacije. Tu su i one koje omogućavaju slušanje na stotine radijskih postaja koje svoje program emitiraju diljem svijeta. No, Dash Radio se iz gomile takvih aplikacija definitivno izdvaja. Evo i zašto…

Matija Gračanin utorak, 4. kolovoza 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Dash radio
Namjena Slušanje glazbe
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatno

Ako do sada još niste čuli za ovaj internetski radio, sada je krajnje vrijeme da se s njime upoznate. Naime, od kada se prvi put pojavio, ovaj je internetski radio stekao ogroman broj korisnika, a jednom kada ga se isproba, postaje sasvim jasno i zašto je tako popularan. Naime, obiluje sjajnom komercijalnom glazbom i to kroz više od 75 kanala s pomno probranim pjesmama za što su zaslužni pravi DJ-i, a ne suhoparni algoritmi. Nešto po čemu se izdvaja od brojih drugih sličnih ili približno sličnih aplikacija.

Osim toga, Dash Radio se od drugih sličnih servisa razlikuje i po tome što se program koji se emitira ne prekida reklamama, a da se pri tome za njega ne mora platiti niti lipe. Kakvoća zvuka je prilično dobra i tu nema posebnih primjedbi, a premda za slušanje glazbe nije nužno otvoriti korisnički račun ili se, što će mnogi sigurno odabrati, niti se prijaviti s Facebookovim ili Twitterovim računom, ako se žele sačuvati postavke i dobiti neke druge mogućnosti, to je svakako uputno napraviti.

Glazbu je moguće birati prema žanru, a posebno je dobro i to što je Dash Radio dostupan posvuda – na brojnim uređajima kao što su Sonosovi, a podržava ga Android Auto i CarPlay. Ukratko, ovo je odlično rješenje za sve one trenutke kada se samo želi prepustiti glazbi, a da se pri tome ne mora ništa platiti.