.debug 2022 – detaljni i interaktivni raspored predavanja

Naša aplikacija omogućava svim posjetiteljima i online gledateljima .debuga lako i jednostavno snalaženje u rasporedu događanja, u stvarnom vremenu i na svim uređajima

debug.hr četvrtak, 2. lipnja 2022. u 05:00
OSNOVNI PODACI
Naziv .debug 2022
Namjena Praćenje i snalaženje u programu konferencije
Sve platforme PWA
Cijena Besplatan

Bugova developerska konferencija .debug održava se 2. i 3. lipnja u Zagrebu, a pratiti je možete uživo ili online (za potonje još uvijek možete nabaviti ulaznicu). Kako bi posjetitelji i gledatelji mogli u svakom trenutku odlučiti koje predavanje popratiti uživo, omogućili smo praćenje cijelog rasporeda u stvarnom vremenu u posebnoj web aplikaciji.

Ona se nalazi na adresi debug2022.sessionize.com, a omogućava je domaći sustav za upravljanje sadržajem na konferencijama Sessionize. Aplikacija koristi tehnologiju Progressive web application (PWA), što znači da je potpuno univerzalna – možete je bez instaliranja otvoriti u pregledniku na bilo kojem modernom mobitelu, tabletu ili računalu. Kao i svaku aplikaciju PWA tipa, možete je i lako instalirati na svoj uređaj.

Mobilno sučelje
Mobilno sučelje

U stvarnom vremenu moći ćete unutar aplikacije vidjeti što se na .debugu trenutačno događa, koje predavanje je u kojoj dvorani, što je sljedeće na rasporedu, a sadržaje koji vam posebno privuku pozornost možete ubaciti i u favorite kako ih ne biste propustili. Sve detaljne informacije o svakom predavanju i predavaču udaljene su samo jedan klik u intuitivnom i brzom sučelju.

Svima onima koji žele pogledati više predavanja koja se, možda, odvijaju u isto vrijeme, ili žele najbolje trenutke proživjeti još jednom, u tjednima nakon konferencije bit će dostupne i sve snimke putem sustava Entrio.

Desktop sučelje
Desktop sučelje