Goal.com - još jedna zanimljiva aplikacija za ovisnike o nogometu

Riječ je o specijaliziranom portalu za praćenje vijesti i događanja iz svijeta nogometa koji nudi i aplikacije za mobilne telefone. Osim što se u svakom trenutku može doznati što se događa na nogometnoj sceni, moguće je pratiti i utakmice i rezultate…

Matija Gračanin ponedjeljak, 16. svibnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Goal.com
Namjena Novosti iz svijeta nogometa
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan 

Ljubitelji nogometa i sporta općenito na izbor imaju ogroman broj aplikacija putem kojih ne samo da mogu pratiti vijesti i najnovija zbivanja, nego i rezultate sportskih susreta te mogu pregledavati čitav niz statističkih i drugih podataka; sve kako bi zadovoljili svoju ovisnost o sportskim zbivanjima.

Goal.com je još jedna platforma namijenjena specifično ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, nogometa. Uz portal, tu su i mobilne aplikacije putem kojih se u svakom trenutku mogu pročitati najsvježije globalne vijesti iz svijeta nogometa i pratiti transfere.

Dakako, aplikacije ovoga tipa bile bi gotovo nezamislive da ne pružaju i detaljne statistike te omogućavaju praćenje nogometnih utakmica uz prikaz rezultate s trenutnim obavijestima, a sve kako bi se doista u svakome trenutku znalo što se događa u nogometnim ligama diljem svijeta.

Za statističke podatke i podatke o odigranim utakmicama i onima koje su u tijeku oslanja se na Optu, a zgodno je to što nudi i mogućnost uspoređivanja osnovnih karakteristika i statističkih podataka nogometnih momčadi koje očekuje nogometni sraz. Bilo kako bilo, ovo je još jedna besplatna aplikacija koju bi ljubitelji nogometa svakako trebali iskušati.