HabitHub - pomaže stvarati i pratiti tijek stvaranja dobrih navika uz motivaciju

HabitHub je jedna od vjerojatno najpoznatijih aplikacija koja se specijalizira za pomaganje pri stvaranju i održavanju dobrih i pozitivnih navika te za postizanje zadanih ciljeva – idealna aplikacija za sve one koji će donijeti novogodišnju odluku i želi je doista i ostvariti…

Matija Gračanin petak, 31. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv HabitHub  
Namjena Aplikacija koja pomaže pri stvaranju zdravih navika
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatno / 49 kn (Premium)

Novu godinu mnogi običavaju koristiti za donošenje novogodišnjih odluka u nadi da će sebi zadane ciljeve moći postići i održati u periodu koji dolazi. Na žalost, dobar dio novogodišnjih odluka padne u zaborav već nakon prvoga tjedna, no postoje aplikacije koje mogu ponoći da se to ne dogodi.

HabitHub je aplikacija koja će pomoći pri stvaranju i održavanju dobrih navika pa se pozicionira upravo kao idealan pomoćnik kod novogodišnjih odluka. Nudi dvije metode na temelju kojih se ciljevi mogu postići. Tu je Seinfeldova metoda u kojoj se ne smije prekinuti dugačak niz dana, te metoda kojom se nagrađuje samoga sebe kako bi se imalo motivacije da se neka navika lakše stekne.

HabitHub nudi kalendarski pregled kako bi se lako pratilo sve ono što se želi postići, tu su i podsjetnici, mogućnost stvaranje bilješki i vođenje svojevrsnog dnevnika, mogućnost kategorizacije navika, widgeti, grafikoni, čitav niz statističkih podataka za analitiku i štošta drugo.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna no ograničena mogućnostima, dok za izdanje Premium valja izdvojiti 49 kuna jednokratno čime se dobivaju dodatne stvarčice kao što je mogućnost zaštite PIN-om, izvoz podatka, automatske izrade pričuvnih kopija, praćenje neograničenog broja navika i još ponešto.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi