Inware - besplatna i vizualno zgodna aplikacija za pregled mogućnosti smartfona

Aplikacije za pregled hardverskih mogućnosti Android pametnih telefona već odavna nisu neuobičajene, ali dok se dobar dio njih usredotočuje ponuditi što je više informacija o telefonu, nekima je važnije ponuditi tek najvažnije informacije no kroz zgodno sučelje…

Matija Gračanin srijeda, 5. travnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Inware 
Namjena Elementaran pregled značajki Android smartfona
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

Inware je zgodno napravljena aplikacija koja nudi jednostavan pregled najvažnijih hardverskih i softverskih značajki Android pametnih telefona. Ističe se elegantnim sučeljem i ponešto naglašenim asketizmom, ali je dovoljno informativna da će poslužiti svojoj svrsi.

Prednost je i činjenica da je Inware posve besplatan te se čak ne prikazuju ni oglasi, a to je vjerojatno samo još jedan razlog zašto je mnogima upravo ova aplikacija omiljena kada im je potreban brzi pregled mogućnosti i osnovnih značajki pametnog telefona.

Između ostalog, prikazuje temeljene informacije o samom operativnom sustavu, tu je i pregled značajki zaslona telefona, zatim temeljne informacije o procesoru, memoriji i grafičkom sustavu, a nisu izostale i informacije o mreži kao i o Bluetoothu i poveznim uređajima (ako su povezani).

Nadalje, tu je pregled podataka o kamerama ugrađenima u pametni telefon, kao i o bateriji (može detektirati i kapacitet baterije) te o Media DRM-u. Zgodno je to što podržava tamnu temu, a u postavkama se kriju i neke druge mogućnosti kao što je opcija blokiranja snimke zaslona te upravljanja kako će se u međuspremnik kopirati prikazani podaci.