Jeftinije.hr - aplikacija koja pomaže pronaći najnižu cijenu za proizvode

Riječ je o još jednom relativno popularnom servisu koji će se posebno koristan pokazati prije nego što se krene u kupovinu nekoga proizvoda jer, ne samo da pomaže pronaći trgovinu u kojoj taj proizvod ima najnižu cijenu, nego omogućava i kontinuirano praćenje cijena…

Matija Gračanin petak, 2. travnja 2021. u 06:30
OSNOVNI PODACI
Naziv Jeftinije.hr
Namjena Uspoređivanje i traženje najniže cijene za proizvode
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Ovo je još jedna od poznatih platformi na uspoređivanje cijena za više od milijun proizvoda u više od tristo internetskih trgovina, a koja će se korisnom pokazati upravo onda kada se za neki od proizvoda želi pronaći najniža cijena. Ono što platformu Jeftinije.hr čini ponešto zanimljivijoj od konkurencije, neke su dodatne mogućnosti.

Prije svega, tu je mogućnost pretraživanja proizvoda tako da se skenira crtični kod na samome proizvodu (EAN) što može biti itekako korisno, a jednom kada je željeni proizvod pronađen, njega je moguće uspoređivati i s drugim sličnim proizvodima na temelju njihovih karakteristika što kupnju čini dodatno lakšom. Naravno, proizvode je moguće pretraživati i na temelju kategorija te popis dodatno filtrirati.

Međutim, možda najvažnija značajka jest mogućnost praćenje cijene nekoga proizvoda uz opciju postavljanja obavijesti kada mu je cijena najniža, odnosno, kada dođe do postavljene vrijednosti. Na taj je način lako doznati trenutnu cijenu te kolika je cijena bila jučer, prošli tjedan ili prošli mjesec i otkriti je li navedeni popust – doista popust.

Osim toga, lokacije trgovina koje su se prijavile na platformu bit će prikazane na mapi, a valja istaknuti i da neke od trgovina imaju oznaku Certified Shop. Riječ je o oznaci kojom bi trebalo biti zajamčeno da su takvu internetsku trgovinu pregledali ecommerce stručnjaci bi samim time trebala biti pouzdana u njoj se može kupovati bez straha.

Bilo kako bilo, ovo je još jedan od servisa i aplikacija koje vrijedi imati pri ruci i to pogotovo onda kada se kreće u internetsku kupovinu.