Malim koracima do kulinarskog umijeća – Tasty

Video recepti, detaljni vodič kroz kuhanje, pretraživanje recepata prema namirnicama i u konačnici stvaranje vlastite kuharice – sve to dostupno je u ovoj aplikaciji

Sandro Vrbanus srijeda, 29. srpnja 2020. u 06:30
OSNOVNI PODACI
Naziv Tasty
Namjena Kuharica s video receptima
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatno

Vjerojatno ste na društvenim mrežama već više puta naletjeli na hipnotičke kratke video zapise u kojima se, kroz jednostavne korake, prikazuje izrada nekog vrlo primamljivog jela. Iza njih stoji Tasty, kulinarska marka američke medijske kuće Buzzfeed, koja zna kako viralno proširiti kvalitetan (ili nekad i manje kvalitetan) internetski sadržaj.

Kad je riječ o receptima, svoje video instrukcije s vodičem za kuhanje korak po korak uobličili su i u mobilnu aplikaciju Tasty, koja ima ambicije biti "trener za kuhare". Sve recepte, njih trenutačno preko tri tisuće, moguće je popratiti u video obliku, sačuvati u vlastitu kuharicu, filtrirati prema dostupnim namirnicama, te one sastojke koji vam nedostaju lako prebaciti u popis za kupovinu.

Tasty će vas tako naučiti kako nešto skuhati, ali će vam moći i preporučiti što kuhati koji dan, i to u skladu s vašim preferencijama. Njihove aplikacije koriste deseci milijuna ljudi diljem svijeta, pa zašto ne biste i vi?