MyTherapy - pouzdani podsjetnik za uzimanje terapije

Ova će besplatna aplikacija biti od koristi svima onima koji redovito moraju uzima terapiju, a još se na to nisu navikli ili su jednostavno skloni povremeno zaboraviti popiti prepisani lijek. Naime, prilično će pouzdano podsjećati da je vrijeme za uzimanje lijeka, a nudi i neke druge korisne mogućnosti…

Matija Gračanin petak, 20. studenog 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv MyTherapy 
Namjena Podsjetnik za uzimanje terapije
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Svi oni koji redovito moraju piti lijekove koji su im propisani kroz terapiju, dobro znaju da se katkada može dogoditi da se uzimanje lijeka preskoči. U dobrom djelu slučajeva to ne bi trebalo biti opasno i samo treba redovno nastaviti uzimati terapiju u propisano vrijeme, a kako bi se u budućnosti spriječilo da se zaboravi uzeti lijekove, može se osloniti na ovu aplikaciju.

Naime, MyTherapy je zgodno napravljena besplatna aplikacija koja će s jedne strane podsjećati kada je vrijeme da se uzme propisani lijek, a s druge strane će omogućiti da se na jednostavan način prati zdravstveno stanje tijekom vremena i time se ustanovi je li terapija koju se prima odgovarajuća i, što je možda još važnije, uspješna.

U aplikaciju se mogu unositi različiti rezultati mjerenja kao što su, primjerice, vrijednosti krvnoga tlaka ili razine šećera, baš kao što se mogu bilježiti aktivnosti, a jednako se tako može stvoriti popis lijekova koji se moraju trošiti zajedno s vremenima kada se moraju uzeti i u kojoj količini. Osim toga, moguće je bilježiti i raspoloženja, promjene težine te drugo.

Zgodno je i to što je moguće uključiti i druge članove obitelji koji će pomoći pri motivaciji da se na vrijeme uzimaju lijekovi, a nekima će biti zanimljivo i to što je pregled povijesti zdravstvenog stanja moguće dobiti u PDF formatu te taj dokument podijeliti sa svojim liječnikom. Korisno.