myTuner - aplikacija za slušanje internetskog radija s više od 50 tisuća radijskih postaja

Iako aplikacija za slušanje internetskog radija ima mnogo, uvijek ima mjesta za još koju, a pogotovo kada je riječ o aplikaciji poput ove. Naime, svakako je riječ o jednoj od najpopularnijih aplikacija toga tipa, a nudi slušanje više od 50 tisuća radijskih postaja…

Matija Gračanin utorak, 29. studenog 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv myTuner 
Namjena Aplikacija za slušanje internetskog radija
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 45 kn

S više od 10 milijuna preuzimanja na Androidu, nešto više od 40 milijuna korisnika, te s ponudom od više od 50 tisuća radijskih postaja koje svoj program emitiraju i putem Interneta u više od 200 zemalja i područja, myTuner se postavlja kao jedna od najpopularnijih i najpoznatijih aplikacija toga tipa.

Nudi doslovce sve što bi se od jedne takve aplikacije moglo poželjeti; jednostavno i uredno sučelje, lagan pronalazak i pretraživanje dostupnih radijskih postaja, podrška za Apple Watch, Apple TV, AirPlay, Apple CarPlay i Android Auto, Chromecast i brojne druge uređaje, kao i podrška za rad u pozadini pa je moguće radio slušati i kad je zaslon telefona isključen.

Ti je i prilično bogata ponuda podcastova, mogućnost postavljanja alarma, tajmer za spavanje, pretraživanja postaja po žanru, gradu, zemlji ili regiji, u odnosu na lokaciju ili prema najboljem tipu glazve (80-e i 90-e, klasična glazba, pop i rock glazba i slično).

Dakako, većina tih mogućnost je dostupna i u besplatnom izdanju, no tu je i ono za koje je potrebno izdvojiti 45 kuna. S tim se izdanjem dobivaju i neke dodatne mogućnosti kao što je ekvalizator, ali će iz aplikacije biti uklonjeni i vizualni oglasi.