Plant Parent - lijepo napravljen mobilni vodič za uzgoj biljaka prilagođen totalnim početnicima

Plant Parent je praktična aplikacija koja će pomoći i totalnim neznalicama kako da se na ispravan način brinu o sobnim biljkama te da riješe neke to tipičnih problema s kojima se susreće upravo kod održavanja biljaka…

Matija Gračanin petak, 9. prosinca 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Plant Parent
Namjena Pomaže oko brige sobnih biljaka
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 55 kn mjesečno

Premda su biljke same po sebi obično otpornije nego što možda na prvi pogled mislimo, kako bi one uspijevale, ipak valja o njima voditi brigu. Ipak, početnici nerijetko znaju pogriješiti pretjeranim ili nedovoljnim zalijevanjem, smještajem biljke na mjesto s previše ili premalo dnevne svjetlosti i tome slično.

Srećom, postoje praktične i lijepo napravljene aplikacije baš kao što je Plant Parent koje omogućavaju i totalnim neznalicama da se na ispravan način brinu o svojim biljkama. Ovo je aplikacija koja ne samo da će pouzdano podsjećati kada biljke treba zalijevati i dohranjivati, nego i mnogo više.

U stanju je identificirati o kojoj je biljci riječ te na taj način ponuditi i ispravan raspored održavanja biljke (biljku je dovoljno fotografirati), a tu je i godišnji kalendar uz koji će se točno znati kada biljku treba zalijevati i dohranjivati.

Osim toga, Plant Parent se može iskoristiti i kako bi se oporavila biljka kada postane očito da nešto nije u redu; uz odgovore na nekoliko pitanja, aplikacija će prepoznati s biljkom što nije u redu te ponuditi i najbolje rješenje kako biljku oporaviti.

Naravno, tu je i niz drugih korisnih stvarčica koje ovu aplikaciju čine iznimno korisnim mobilnim vodičem za pravilan uzgoj biljaka. Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no za sve je mogućnosti potrebno plaćati pretplatu od 55 kn mjesečno (aplikacija se može besplatno iskušavati sedam dana).

📢 Uštedi do 12%

iPad

Idealni za kreativce i svakodnevnu uporabu!

769,99€ 5.801,49 kn 875,84€ Kupi

📢 3 godine jamstva

VERBATIM SSD

128GB, Vi550 S3, SATA 3, 2.5", 560/430 MB/s

22,99€ 173,22 kn Kupi


Viši standard za kućno kino

MARANTZ Cinema 60 DAB

7.2-kanalni AV prijemnik visokih performansi s pojačanjem od 100 W po kanalu, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD i HEOS ugrađenim streamingom.

1.412,17 € 10.639,99 kn Kupi

Besprijekorna kvaliteta zvuka

KEF LSX II

Jednostavno streamajte bilo što uključujući AirPlay 2, Chromecast, Spotify i Tidal ili neprimjetno povežite LSX II s drugim uređajima.

1.499,63 € 11.298,96 kn Kupi