Poweramp Equalizer - impresivan ekvalizator za pametne telefone s Androidom

Ova je aplikacija namijenjena ponajprije onima koji žele precizno podešavati kakvoću zvuka na svojem Android pametnom telefonu ili tabletu i to bez obzira na to koji se multimedijski reproduktor koristi. Prednost mu je i činjenica da nudi čitav niz naprednih kontrola i zanimljivih mogućnosti…

Matija Gračanin ponedjeljak, 26. travnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Poweramp Equalizer
Namjena Sistemski evkalizator za audiofile
Android Google Play
iOS Nema
Cijena 8 kn

Poweramp je iznimno moćan i popularan audioreproduktor na pametnim telefonima s Androidom koji je istodobno namijenjen onima koji žele uživati u glazbenoj kolekciji, kao i onima istančana sluha koji žele imati apsolutnu kontrolu nad kakvoćom zvuka zahvaljujući ugrađenim kontrolama.

Međutim, ako se želi koristiti neki drugi mobilni reproduktor glazbe, a istodobno se zadržati sve ono što Poweramp može ponuditi, samo na svoj pametni telefon valja instalirati upravo Poweramp Equalizer. Riječ je o sistemskom ekvalizatoru koji nudi sve one kontrole namijenjene preciznom upravljanju kakvoće zvuka koje se nalaze u i samom Powerampu.

To znači da je na relativno lagan način moguće prilagoditi reprodukciju glazbe na vlastitom pametnom telefonu koristeći čitav niz parametara. Primjerice, tu je pretpojačalo zahvaljujući kojem je moguće primjetno pojačati sam zvuk, tu je i čitav niz već prethodno pripremljenih profila,  mogućnost biranja koliko će ekvalizator imati traka (čak do 32) te doista velik broj drugih mogućnosti i parametara.

Doduše, uz bogate značajke kao i audio kontrola koje se tiču kvalitete zvuka, najveća je prednost Poweramp Equalizera ta što će raditi praktično s bilo kojom aplikacijom (potrebna su i odgovarajuća dopuštenja) i to je ono što ga čini toliko zanimljivim. Samu je aplikaciju moguće besplatno iskušavati 30 dana nakon čega ju je potrebno platiti 8 kn.