SoundCrowd Music Player - glazbeni reproduktor otvorenog koda s podrškom za SoundCloud

Riječ je o perolakom reproduktoru glazbe otvorenog koda namijenjenom Android telefonima koji se ističe ljepuškastim sučeljem te činjenicom da je zamišljen za slušanje duljih zvučnih zapisa kao što su DJ miksevi ili zvučne knjige, ali i podrškom za online servise kao što je SoundCloud…

Matija Gračanin četvrtak, 27. travnja 2023. u 06:35
OSNOVNI PODACI
Naziv SoundCrowd Music Player
Namjena Ljepuškasti reproduktor glazbe
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

Pronaći omiljeni reproduktor glazbe na pametnom telefonu katkada nije lak zadatak, tim više što je ponuda u službenim trgovinama prilično šarolika i bogata, a vrlo se često pojave i sasvim nova imena baš kao što je SoundCrowd Music Player.

Reproduktor je to glazbe namijenjen Android telefonima, otvorenog je koda te se može pohvaliti modernim sučeljem zbog kojeg podjednako dobro izgleda na pametnim telefonima i tabletima, ali se ističe i nekim značajkama koje dobar dio drugih besplatnih reproduktora zapravo ne nude.

Premda je specijaliziran za slušanje duljih zvučnih zapisa kao što su DJ miksevi ili zvučne knjige, pa je i sučelje do određene razine tome podređeno (dominira vizualni prikaz zvučnog zapisa pa je vrlo precizno moguće upravljati reprodukcijom), nudi podršku za proširenja koja se moraju instalirati odvojeno (treba sa službene stranice preuzeti APK-ove) .

Tim proširenjima zapravo uvodi podršku za nekoliko popularnih streaming servisa (SoundCloud, YouTube, Spotify, Cache i Beatport) čime donekle može nadomjestiti izostanak brojnih drugih mogućnosti koje su postale gotovo standardom kod mobilnih glazbenih reproduktora. Drugim riječima, iako nije riječ o raskošno opremljenom reproduktoru glazbe, gotovo je neupitno da će pronaći svoje poklonike.