Symfonium – mobilni glazbeni reproduktor s podrškom za Plex, Emby, Jellyfin, Subsonic i Kodi

Symfonium je moderan i vizualno lijepo osmišljen reproduktor glazbe koji se od brojnih drugih sličnih aplikacija ponajprije ističe činjenicom da nudi podršku za razne izvore glazbe i to Plex, Emby, Jellyfin, Subsonic i Kodi pa je sve svoje osobne fonoteke moguće preslušavati kroz istu aplikaciju…

Matija Gračanin četvrtak, 1. prosinca 2022. u 05:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Symfonium 
Namjena Reproduktor glazbe s podrškom za multimedijalne poslužitelje
Android Play Store
iOS Nema
Cijena 37 kn

Symfonium je moderan i vrlo fleksibilan reproduktor glazbe koji se ponajprije specijalizira za reprodukciju glazbe koja se nalazi pohranjena na unutarnjoj memoriji telefona, no za razliku od većine s ličnih aplikacija ovoga tipa,  Symfonium će se dopasti i svima onima koji koriste neke od dobro poznatih multimedijskih poslužitelja.

Naime, nudi podršku za rješenja kao što su Plex, Emby, Jellyfin, Subsonic i Kodi te ne samo da omogućava reprodukciju glazbe koja je dostupna putem tih multimedijskih izvora izravno na pametnom telefonu, nego nudi i podršku za Chromecast te UPnP/DLNA, pa je glazbu moguće streamati i na uređaje koji ih također podržavaju.

Svakako je korisno i to što nudi podršku za Android Auto, tu je i čitav niz specifičnih mogućnosti za audio knjige, dobro riješena podrška za playliste, oku ugodno i fleksibilnost sučelje, podršku za AutoEQ s ogromnim brojem profila i štošta drugo.

Dakako, sve ono što bi se i moglo očekivati od aplikacije ovoga tipa, Symfonium i nudi čime se postavlja kao jedan od ponajboljih reproduktora glazbe za Android telefona. Da bi stvar bila bolja, prilično se aktivno razvija, pa se njegove mogućnosti samo dodatno povećavaju. Sve to ima i svoju cijenu, pa ako se Symfonium želi koristiti ua slušanje glazbe, potrebno ga ja platiti 37 kn.